Son Dakika :

5 Aralık 2012 Çarşamba

Tergan Bayilik Franchise Şartları Başvurusu - İşçi Alımı - İletişim

. 5 Aralık 2012 Çarşamba

Farklı tasarımları ile ayakkabı modasında ses getiren Tergan, kadınların şıklığına şıklık katacak kahverengi modelleriyle dikkat çekiyor

ŞIK ve sofistike koleksiyonuyla sezonun dikkat çeken markası Tergan, 2010 ilkbahar yaz koleksiyonunda öne çıkardığı kahverengi modelleri ile özel bir koleksiyon hazırladı.


Ayakkabı ve çanta sektörünün köklü markası Tergan, yeni sezonda siyaha alternatif olarak “kahverengi” rengini ön plana çıkarttı. Kahverenginin asaleti ve vazgeçilmezliği Tergan tasarımlarında canlanarak kadınların beğenisine sunuldu.

Şık ve zarif olmasının yanı sıra ürünlerinde kullandığı aksesuvarlarıyla dikkat çeken Tergan, bant, fiyonk ve hasır detaylarla bahar aylarının trendlerinin altını çiziyor. Dünden bugüne klasik ayakkabıya yön veren Tergan, süet ve deriye yansıttığı sezonun gözdesi kahverengi ayakkabı ve çanta kombinleri ile yaza damgasını vuruyor.

Kalitesi ve tasarımlarıyla ayakkabı dünyasının vazgeçilmez markası Tergan; süet, deri ve hasır kombinleriyle gardırobunuzun vazgeçilmezi olacak.
Bilgi için ; http://www.tergan.com.tr/index_tr.html
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tr-memurlar