Son Dakika :

5 Aralık 2012 Çarşamba

LTB Little Big Bayilik Franchise Şartları Başvurusu - İşçi Alımı - İletişim

. 5 Aralık 2012 Çarşamba

Ülkemizin önde gelen entegre hazır giyim üretim tesislerini kurarak dünya çapında birçok firmayla çalışan ÇAK Tekstil'in öncü markası LTB, markanın temellerinin atıldığı 1994 yılından bu yana yüksek performansla büyüme göstererek bugün global bir marka haline geldi. Uluslararası arenada moda trendlerini takip eden, alanında söz sahibi ve modaya yön veren bir marka olma hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam eden LTB, içerisinde Türk ve yabancı tasarımcıların da bulunduğu tasarım ekibi ile geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Yurtiçi ve yurtdışı satış ağını Türkiye'nin ve dünyanın ihtiyaçlarını göz önüne alarak oluşturan gençlerin gözde markası, Avrupa'da Hollanda ve Amerika'da New York merkezli yürütülen pazarlama organizasyonuyla ürün satışını önemli boyutlarda gerçekleştirmeye ve birçok ülkede pazar araştırması yapmaya devam ediyor.
LTB'nin kalite, müşteri memnuniyeti ve özgün tasarım odaklı marka vizyonu; genç, dinamik, eğitimli ve profesyonel ekiple sağlanıyor. Hazır giyim sektörü ve tekstildeki teknik gelişmeler daima yakından takip edilirken, üretimimizin sürekliliği bu yenilikçi gelişmelerle destekleniyor. LTB'nin vizyonu, görünüşlerini ve kendilerine olan güvenlerini sergiledikleri güçlü karakterleriyle, ön yargısız olarak kendilerini ifade edebilen rahat kişilikleri ortaya çıkarıyor.
Çak Tekstil 150.000m2'lik bir alanda, gelişmiş yıkama teknikleri ve kalitesiyle yıllık ortalama 17.000.000 adet üretim gerçekleştirerek Türkiye'de öncü konuma gelmiştir. Uyguladığımız ve hedeflediğimiz projelerde kaliteyi arttırmayı amaçlıyor ve bunun için en son teknolojiyi kullanıyoruz. Denim işinin başlı başına bir teknolojisi olduğu gerçeği ile yola çıkıp yurtiçi ve yurtdışı satış ağını Türkiye'nin ve dünyanın ihtiyaçlarını göz önüne alarak oluşturan LTB olarak, kendi mağazalarımız ve distribütörlerimiz aracılığıyla altı kıtaya yayılmış 98 mağaza ve 4.000'in üzerinde satış noktasıyla bir dünya markası olarak hizmet veriyoruz.

Bilgi için http://www.ltbjeans.com/#/bizeulasin
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tr-memurlar